Vacatures trainers seizoen 2015 – 2016

Geachte ouder, speler, DONK-lid,

Het huidige seizoen is op zaterdag 13 juni officieel afgesloten met de Jaarlijkse Familiedag. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al enige tijd weer in volle gang en achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles rond te krijgen voor de start medio augustus.

Bij het samenstellen van het trainingsschema en de invulling van de diverse trainers op de verschillende groepen zijn er nog enkele vacatures, die we graag z.s.m. opgevuld zouden willen zien.

Wie voelt zich geroepen en daarmee uitgedaagd om volgend jaar minimaal 1x per week een uurtje training te geven aan een pupillengroep dan wel een juniorengroep? Het begeleiden van een van de groepen op de zaterdagen hoort daar uiteraard ook bij.

We zoeken nog enthousiaste ouders of senioren – maar ook junioren A/B als het gaat om pupillengroepen – die graag een steentje willen bijdragen aan het Opleiden van spelers/speelsters binnen Donk.

Voor de volgende groepen is dringend behoefte aan ondersteuning:

–      Assistentie op de woensdagmiddagen van 14.00 – 15.00 en/of van 15.30 – 16.30 uur bij de Mini pupillen en de F-jes (kan ook dienen als Maatschappelijke stage voor school)

–      Maandag van 19.00-20.00 en/of donderdag van 18.30–19.30 uur training geven aan de C3

–      Maandag van 20.00 – 21.00  uur training geven aan de A3 of B3

–      Idem op de woensdag van 19.30 – 20.45 uur training geven aan de A3 of B3

Mocht je geïnteresseerd zijn dan verzoek ik je contact op te nemen met mij:

Patrick Akerboom (Technisch Coordinator sv Donk)
Tel nr.: 06-46136874
Email: patrickakerboom@gmail.com

Voor de volledigheid moet ik helaas wel opmerken dat het vinden van trainers/ begeleiders voor deze groepen echt een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid van club, leden en ouders/verzorgers is. Geen trainers en geen leiders betekent minder, minder goed of zelfs niet kunnen trainen voor betrokken groepen. Dat laten we toch met zijn alleen niet gebeuren !!!

Ik wacht op ieders reactie.

Groet namens de TC/JC/PC,

Patrick Akerboom