Patrick Akerboom wordt Technisch Coordinator SV Donk per 1 juli 2015.

De TC en het Bestuur van de SV Donk zijn verheugd te kunnen melden dat zij een opvolger voor de vertrekkenden Marcel van Dijk hebben gevonden

Patrick Akerboom per 1 juli 2015 zal aantreden als Technisch Coordinator (TCo).

Patrick, is als oud speler en trainer van SV Donk geen onbekende van de club. Hij zal als TCo binnen het volledige technische werkveld actief zijn en zich daarbij dus zowel richten op de jeugdopleiding als het selectievoetbal van de SV Donk. Waar Marcel van Dijk zich allen met de jeugdtrainers bezig hielt zal Patrick alle trainers en het technisch beleid gaan bewaken.. Het bewaken van de voetbalvisie en een planmatige vertaling in alle deelgebieden (senioren, junioren en pupillen) vinden we heel belangrijk. Patrick gaat hierin een leidende rol vervullen en zich daarbij dus vooral bezighouden met het opleiden en begeleiden van de jeugdtrainers en de A-selectietrainers. Alles met het doel eigen jeugdleden zich maximaal te kunnen laten ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat een soepele doorstroming van de jeugd naar de senioren daarin belangrijk is. Daartoe zal Patrick het komende jaar ook actief betrokken zijn bij de opleidingsteams onder 17 jr. en onder 21 jr. Patrick wil zijn kennis en ervaring als Hoofdtrainer in de afgelopen 12 jaar bij Donk, Jodan Boys en VOC graag gebruiken voor het op een hoger niveau brengen van het voetbal in onze vereniging.

Wij zijn blij dat we met Patrick een TC-I gediplomeerde, ervaren en de club kennende persoon hebben kunnen vastleggen en zijn er van overtuigd dat we hiermee, als vereniging weer een aantal  gewenste stappen voorwaarts kunnen maken. Wij wensen Patrick en alle selectie en jeugdtrainers veel succes met deze mooie uitdaging.