ONA F1 – DONK F1, uitslag 4-5

Vandaag de inhaalcompetitie wedstrijd tegen Ona F1.Voor de tijd van het jaar mooi weer aan de walvisstraat. Wij misten door vakantie Adam en Ona miste twee spelertjes.

Wij begonnen redelijk aan de wedstrijd en hadden in de beginfase een overwicht alleen hielden wij het te weinig breed voorin vond ik waardoor wij steeds moesten opboksen tegen de fysiek sterkere spelertjes bij Ona achterin.Het laatste schot werd steeds geblokt en een goal bleef uit. Het tweede deel van de eerste helft benutten wij de ruimtes beter en de 0-1 kwam er toen Divine opstoomde via de zijkant en de bal voorzette, Mo ronde af.
Vrij snel gevolgd door een goal van Issam na een pas van Denzell 0-2. Even later gevolgd door een kopbal van Issam 0-3. Het missen van twee spelers leek Ona op te breken maar met een mooi afstandschot werd het 1-3. Ona vocht zich terug in de wedstrijd door nog voor rust via een fraaie uitval 2-3 te scoren.

De tweede helft starte Ona beter en werden we teruggedrongen. Ona speelde feller en wilde ditmaal winnen van ons. Maar zoals in eerdere confrontaties bracht de druk van Ona ruimte voor onze counter. De sterk spelende Mo ging er weer eens vandoor en zorgde ervoor dat Issam 2-4 kon maken. Ona bleef echter aandringen zonder overigens te scoren. Nu was het Divine die door de goedspelende Tim werd weggestuurd,hij speelde Mo aan die de 2-5 maakte. Ona bleef echter knap vechten en was nog in staat de 3-5 en 4-5 te maken. Ona verdiende de gelijkmaker maar toch gingen wij weer met drie punten weg.

Door het gelijkspel van Esto staan we nu derde op de ranglijst en ontvangen we zaterdag Arc. Zij hebben vier punten meer als wij dus bij winst kunnen we de druk op hun opvoeren. Alleen zullen we dan met meer beleving onze duels moeten ingaan want dit ontbreekt er de laatste wedstrijden een beetje aan.

Kom op jongens met de juiste instelling kunnen we ook Arc verslaan.