Nacompetitie schema DONK 3

12.00 uur            DONK 3 tegen VFC 2

Zondag 17 juni a.s.

9.30 uur               VFC 2 tegen IJsselmonde 2

M.B.T nacompetitie DONK 3 geldt dat dit in poulevorm wordt gespeeld.

Winnaar van de poule promoveert naar res. 2e Klasse zondag, anderen blijven in res. 3e Klasse.

In deze nacompetitie zullen de nrs. 10 en 11 van de res. 2e klassen met de periodekampioenen van de res. 3e klassen spelen in 7 poules voor (als gevolg van extra promotie naar de res. 1e klasse) in totaal 9 plaatsen in de res. 2e klassen. Indien na het afwerken van alle poulewedstrijden nog geen beslissing is gevallen door middel van wedstrijdpunten dan beslist het doelsaldo van deze halve competitie. Is dit ook gelijk, dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen. Om te voorkomen dat twee of meerdere teams op een later tijdstip moeten terugkomen om strafschoppen te nemen zullen direct na afloop van elke wedstrijd strafschoppen worden genomen op de wijze zoals omschreven is in de “spelregels van het voetbal”. Er dient te allen tijde een winnaar uit iedere strafschoppenserie te komen.