Koos van Velzen, jubilaris alsnog gehuldigd

Donk heeft de traditie haar jubilarissen te huldigen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Afgelopen keer hadden we 555 jaar aan jubilarissen. Een mooi getal, waar nu toch echt een kink in de kabel in is gekomen. Wat bleek: na alle berichten in de pers en op de site, trok een lid aan de bel met de mededeling dat hij volgens zijn eigen administratie toch echt ook jubilaris was en zelfs al 70 jaar lid.

Met het schaamrood op de kaken hebben we dit uitgezocht en nu bleek dat deze jubilaris geheel in zijn recht stond. (digitaliseren heeft dus ook wel eens een nadeel) Donk zou Donk niet zijn om dit niet recht te zetten. We zijn er juist zo trots op dat we al zoveel leden hebben, die al zo lang lid zijn. En eerlijk is eerlijk: 70 jaar is toch wel een hele prestatie.

Door wat werkzaamheden over en weer heeft het even geduurd, maar deze week is het er toch van gekomen, dat we Koos van Velzen bij hem thuis alsnog konden feliciteren met zijn 70 jarig lidmaatschap en hem het daarbij behorende speldje op de borst konden prikken.

Dus geen 555 jaar, maar 625 jaar aan jubilarissen.

Mocht u ook het idee hebben dat u tegen een jubileum aanloopt, maar niets horen, vraag het gerust na bij de ledenadministratie of de secretaris. Door het digitaliseren zijn er in Sportlink aantekeningen overgenomen, waardoor de jubilaris niet altijd naar boven komt.