Jober Thoen kamer

Zondag 18 maart, direct na afloop van de wedstrijd DONK – ESTO (die we helaas verloren hebben) heeft onze vereniging even stil gestaan bij het feit dat het alweer een jaar geleden is dat Jober Thoen ons ontvallen is. Het bestuur was van mening, dat iemand die zoveel voor onze vereniging gedaan heeft, best geëerd mocht worden. In een korte speech stond de voorzitter even stil bij de vele werkzaamheden die Jober verricht heeft. Omdat hij altijd werkzaam was vanuit de commissiekamer hebben we besloten om deze ruimte om te dopen in de Jober Thoen kamer.

In het bijzijn van familieleden van Jober, mocht onze pupil van de week, Rosalie, het nieuwe naambordje onthullen.

Ook hangt er in de commissiekamer een mooie plaquette van RVS met het krantenartikel van Wieg tot Graf, die na het overlijden van Jober in het AD heeft gestaan.
Deze plaquette is gesponsord door Dutraco.

Mocht u op ons complex zijn, loop dat gerust even de Jober Thoen kamer in, om deze plaquette te bewonderen.