Jeugdtoernooi SV DONK

Zaterdag 9 juni 2018 was het eindelijk zover, na jaren zonder thuistoernooi werd er weer een toernooi op DONK georganiseerd voor de JO8/JO9/JO11/JO13/JO15 en de MO15.

In december 2017 is de toernooicommissie voor het eerst bij elkaar gekomen voor een plan van aanpak. Hierna werden de koppen iedere maand bij elkaar gestoken om er zo’n mooi mogelijke dag van te gaan maken.

De laatste dagen voor het toernooi liep de spanning bij de commissie leden op, zouden alle teams wel op komen dagen, zouden we goed weer hebben, hebben we genoeg scheidsrechters….

Na op vrijdagavond de velden uitgezet te hebben verzamelde de organisatie zich zaterdagmorgen om 7:30 uur op het DONK complex. Iedereen zette zich in om de laatste puntjes op de i te zetten. Aanvang van de toernooien van de jongste teams was 9:00 uur, de eerste spelers en speelsters druppelden om 8:15 uur al het terrein op.

Om 9:00 uur waren alle (36!!) teams aanwezig en kon er voor het eerst afgetrapt gaan worden. Rond de middag had elk team zijn wedstrijdjes gespeeld en was het tijd voor prijsuitreiking, er was voor elk team een beker en alle kinderen kregen een heerlijk ijsje. Die werden blij ontvangen want het was heerlijk weer. Het was ‘s ochtends een gezellige drukke boel. Veel spelertjes, broertjes en zusjes, ouders en opa’s en oma’s hadden hun weg gevonden naar DONK.

Na de middag was het de beurt aan de oudere jeugd, 16 teams, om aan hun toernooien te beginnen. Hier kwam helaas een ploeg niet op dagen maar dat mocht de pret niet drukken. Rond de klok van 5en waren ook deze jongens en meiden uitgevoetbald en was het tijd voor de prijsuitreiking en natuurlijk een verfrissend ijsje.

Conclusie is dat deze dag voor ons zeer geslaagd is geweest en we hopen dat dit ook geldt voor alle deelnemers, begeleiding en bezoekers. Wij kijken alweer uit naar volgend jaar als we wederom een jeugdtoernooi gaan organiseren!!

Hierbij willen we ook graag nog even gebruik maken om alle vrijwilligers, die ons hebben geholpen om deze dag een succes te maken, hartelijk te bedanken. En een speciale dank gaat uit naar onze sponsors voor hun bijdrage. Graag tot volgend jaar!

Toernooicommissie SV DONK