GEZOCHT: Vrijwilligers voor bardienst

Aan alle leden en ouders van leden,

Zoals u weet hebben wij een prachtige kantine, waar een ieder tijdens trainingen van hun kinderen, kan wachten en een versnapering kan nemen(doordeweeks geen etenswaren) en dit geldt ook voor de zaterdagen en zondagen. Echter dit kan alleen als er ook vrijwilligers worden gevonden die een kantinedienst kunnen draaien, om zodoende de mensen voor de bar te kunnen bedienen voor een drankje en/of hapje.

Voor de woensdagavonden zijn wij dringend op zoek naar iemand die de kantinedienst wil draaien van 18.00 uur tot 22.30 uur en in de weekenden kunnen we op diverse tijden van de dag nog mensen gebruiken die de vereniging DONK willen helpen om de kantine draaiende te houden.

Het zou een zeer slechte zaak zijn als de kantine op deze tijdstippen dicht is en u op woensdagavond buiten moet blijven gedurende de training van uw kind en op zaterdag/zondag er geen hapje of drankje genuttigd kan worden en de kantine dicht is.

Uw aanmeldingen kunt u doorgeven aan de barcommissie van sv DONK via mail barcommissie@svdonk.nl of een belletje naar Ronald Nieuwenhuizen op nummer 06-28542993.

Alleen MET ELKAAR kunnen we de vereniging draaiende houden.

Indien niemand zich meldt is kantine komende woensdag(en n.a.w. alle andere woensdagen) dicht van 18.00 uur tot 22.30 uur.