Finales O17 & O21

Op donderdag 21 juni zijn op ons complex de finales gespeeld van de onderlinge O17 en O21 competitie. Het betrof de slotavond van een competitie die we hebben gespeeld met de collega verenigingen vv Groeneweg, FC Oudewater en MSV’19.

Nadat we gedurende het seizoen een volledige competitie speelden en daarvan een stand was opgemaakt, speelden op de finale-avond de nummer 1 en 2 uit de poules alsmede de nummer 3 en 4 uit de poule tegen elkaar.

Bij O17 werd dat een spannende finale tussen sv DONK en FC Oudewater. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen na 2 goals van Jayson Sriwiran uit JO15. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd een prooi voor vv Groeneweg na een 3-2 overwinning op MSV’19. Na afloop van de wedstrijden O17 werden in de kantine de prijzen uitgereikt. Naast de teamprijzen – en daarbij dus de hoofdprijs voor sv DONK – werden er ook prijzen uitgereikt aan de topscorer en de beste speler uit de gehele O17 competitie. Beide prijzen gingen naar spelers van vv Groeneweg; Rist Mayuziere (topscorer met 8 goals) en Moos de Hamer (beste speler met 20 punten)

Bij O21 was er door een afzegging van FC Oudewater helaas geen wedstrijd om de 3e en 4e plaats. De finale ging tussen de teams van DONK en van MSV’19. Na 90 minuten stond er een 3-3 stand op het bord (met 2 goals van Mo Jrezzi en 1 van Jesse Bottinga) en moesten strafschoppen de beslissing geven. Daarin kroonde onze keeper Dennis de Vogel zich tot held van de avond door 2 strafschoppen subliem te houden. DONK werd daarmee dus ook winnaar in de O21 finale.

Als topscorer van de O21 competitie konden we wederom een speler van vv Groeneweg noteren in de persoon van Robin Zuierveld (11 goals). De beste speler van de O21 competitie werd een Donkiaan. Tim Houdijk kreeg in totaal 21 punten van de collega trainers. Van harte gefeliciteerd Tim !!!

Zo kwam er een mooi eind aan deze nuttige en leuke competitie. We willen graag de vrijwilligers achter de bar alsmede onze sponsoren heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze avond. Daarnaast uiteraard de arbitrage coördinatie door Tijs Gommans.

Volgend jaar gaan we wederom een vervolg geven aan deze mooie competitie.