Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Het einde van het jaar 2018 nadert ons. De laatste wedstrijden zijn nagenoeg allemaal gespeeld en nu kan iedereen, hopelijk, genieten van een fijne periode met de Kerstdagen en viering van Oud en Nieuw.

Waar de feestdagen normaal gesproken zeer prettig zijn en goed zijn om even tot elkaar te komen zijn er voor een aantal van onze leden helaas de afgelopen periode minder leuke dingen gebeurd in het gezin, familie, werk en/of kennissenkring en voor hen zullen de feestdagen daarom minder leuk zijn, U wens ik allen sterkte toe met deze dagen.

Andere leden zullen de feestdagen vieren met familie en/of vrienden in eigen land of in het buitenland.  Hopelijk komt iedereen de feestdagen en de viering van Oud & Nieuw goed door en kan iedereen weer fris starten aan 2019!

Rest mij u namens mijzelf, mijn gezin en het Bestuur u allen zeer Fijne Feestdagen, een goede viering van Oud & Nieuw en alvast een voorspoedig en hopelijk gezond 2019 toe te wensen en zie ik u allen graag op de Nieuwjaarsreceptie van sv DONK op zondag 6 januari a.s.

Ruud Lubken

Voorzitter sv DONK