Drukke ochtend bij de Mini Pupillen!

De oudste Mini Pupillen speelden op deze zaterdagochtend 4 tegen 4 wedstrijdjes tegen ASW en de jongste Mini Pupillen waren druk aan de gang met allerlei leuke oefeningen.

Een paar weken geleden hebben we met onze Mini Pupillen ook tegen ASW gespeeld uit in Waddinxveen. Het plezier tijdens de wedstrijdjes was weer erg groot en het is leuk om te zien dat de kinderen steeds beter samen gaan spelen. Volgende week komt Olympia op bezoek en de week daarna spelen we op sportpark DONK tegen RVC’33.
De training van de jongste Mini Pupillen was goed bezocht en zij sloten de training, na de verschillende oefeningen, af met een leuk partijtje!

Toen alle kinderen een sticker hadden geplakt op hun eigen kaart gingen ze weer tevreden huiswaarts! Komende woensdag en zaterdag is er weer training voor alle Mini Pupillen.