DONK F1 – Sportlust’46 F1, uitslag 0-3

Op een winderig en koud Sportpark Donk moesten wij vandaag spelen tegen Sportlust F1,voor mijn gevoel was dit de koudste zaterdagmorgen van 2014,maar deze trouwe reporter trotseerde de kou en stond weer langs de lijn.Uit bij Sportlust hadden wij 3-4 gewonnen met veel strijd en inzet tegen de fysieke spelers van Sportlust.

De wedstrijd begon en ging eigenlijk gelijk op, met soms een licht overwicht voor Donk en dan weer voor Sportlust.Op zich best leuk om te zien maar zonder weinig gevaar voor de doelen.Wij hadden twee kansen maar Mo en Divine kregen hem er helaas niet in.Ook Sportlust kreeg wat kleine kansen zonder doelpunt en zo verliep de wedstrijd zonder echte hoogtepunten , 0-0.

De tweede helft gaf een ander beeld en helaas niet in ons voordeel.Door een beter en feller Sportlust raakten wij schijnbaar zo van slag dat alles wat we kunnen en normaal vaak lukt was deze wedstrijd ineens helemaal verdwenen.De passing was niet goed,het rondspelen lukte niet en wat ik altijd het meest vervelende vind de vechtlust was er niet,waar Sportlust ten koste van alles wilde winnen was er bij ons gelatenheid.Sportlust eindigde de wedstrijd met een terechte 0-3 overwinning en zelfs bij mij was er gelatenheid,het lukte gewoon niet.Meestal kan ik nog wel iets de schuld geven (de wind ,de scheids,het hobbelige veld ) maar nu niet.Of toch ….. veel spelertjes van ons hebben van de week de 9 de jaars prikken gehad en kwam die arts die de prikken gaf niet toevallig uit Woerden ? Nee hoor ,terecht verloren.

Volgende wedstrijd moet de inzet er weer zijn boys want vaak voetballen wij beter als de meeste teams maar dit ga je alleen terug zien als het niet ontbreekt aan inzet !!

Marco