DONK F1 – ONA F1 (oefen), uitslag 3-2

Vandaag ging de competitie wedstrijd op het Ona terrein niet door maar om de spelertjes hun wedstrijdje toch te laten spelen werd er een oefenwedstrijd van gemaakt op het Donk terrein.Hieronder een verslag.

Om half 1 werd er afgetrapt op Sportpark Donk waar een sterke wind waaide die het er voor de beide ploegen niet bepaald gemakkenlijker op maakte.

Ona kwam beter uit de startblokken als wij en met behulp van de wind werden wij teruggedrongen.Ona had zichtbaar vorderingen gemaakt gedurende de competitie,er werd zeer behoorlijk gecombineerd en ook fysiek stonden zij hun mannetje ( en vrouwtje ).We hielden stand in de beginfase en via een wapen van ons ,de counter kwamen wij via Mo toch op 1-0 . Niet echt terecht maar ja zo kan dat gaan haha. Een hoog schot van een Ona spelertje stuiterde een meter voor Stijn op en met behulp van de wind ging hij over hem heen het doel in 1-1 .De rest van
de eerste helft was Ona de bovenliggende partij maar Stijn hield de schade beperkt met enkele knappe reddingen. Ruststand 1-1.

De tweede helft begonnen wij iets beter zonder overigens ons normale niveau te halen. Ona was feller en hadden een betere wedstrijdinstelling als wij vandaag.Het keepertje van Ona viel mij ook wel op ,enkele harde voorzetten van ons waarvan ik dacht die laat hij los pakte hij klem en
hij was dus ook een sta in de weg voor ons. Toch viel de 2-1 voor ons ,Divine schoot van afstand hard in en via een gat in het zijnet vloog de bal wel weer het doel uit maar erin geweest was hij zeker.Er was wat twijfel bij de Ona supporters of hij wel de doellijn was gepasserd maar bij controle van mij na de wedstrijd bleek er inderdaad een gat te zitten haha.( de dader wordt nog gezocht ,er loopt een onderzoek ! )
Ona pakte de wedstrijd weer op en zette ons weer onder druk wat een snelle 2-2 opleverde.Ona wilde een overwinning forceren met een goed spelende Manoa als slot op de deur.
Niet echt terecht maar wel een feit was dat Denzell met een mooie pas Mo wegstuurde die de 3-2 in ons voordeel maakte.

om te fluiten (ook hij had dat gat gezien trouwens !

Nu op naar de bekerwedstrijd tegen Feyenoord F1 ,een wedstrijd die al een tijdje leeft.Een hele sterke tegenstander maar we gaan ons best doen en er plezier aan beleven want op varkenoord speel je niet vaak in je voetballeven.

Jongens tot het ontbijt om kwart voor 9 zaterdag !

Marco