DONK F1 – Groeneweg F1, uitslag 9-6

Groeneweg kon iets terugdoen 3-1 .Gelukkig werd het gelijk 4-1,Mo had de bal omspeelde een mannetje en Issam maakte de kans af.Een mooie aanval kort hierna ingeleid door Sil werd afgerond door Mo 5-1.Toen kwam er een periode met wat ongelukkige momenten die de 5-2, 5-3 en de 5-4 betekende ,oeps oppassen dus maar eerst de rust.

net naast het doel,mooie actie.Toch pikte Divine zijn doelpuntje mee 7-5 .Mo had nog een mooi afstandschot maar deze werd goed verwerkt door de keeper van Groeneweg ,deze was echter even later kansloos toen ook Sil zijn doelpuntje meepikte 8-5.Issam zag even later Tim opkomen speelde de bal naar hem en Tim scoorde 9-5.Een mooie goal van de aanvoerder van Groeneweg betekende de 9-6, tevens de eindstand.

Nog de uitwedstrijd bij Spirit jongens en dan zit het seizoen erop en kunnen we terugkijken op een goed seizoen waarbij mij opviel dat jullie een hechte groep waren zonder moeilijkheden vandaar waarschijnlijk ook de terechte vierde plaats in de eerste klas !

Groeten Marco