DONK F1 – ARC F1, uitslag 1-3

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer twee Arc. In Alphen hadden wij de eerste competitie wedstrijd kansloos verloren dus ik was benieuwd wat het nu zou worden. Eindelijk zonder een harde wind en een klein zonnetje begonnen wij aan de wedstrijd.

De wedstrijd begon en ging in het begin gelijk op zonder veel doelkansen. Arc had een licht overwicht maar wij voetbalden lekker mee. Enkele corners voor Arc werden goed verwerkt door Stijn die goed keepte. Zelf zette we daar twee counters tegenover die eigenlijk de 1-0 en 2 -0 hadden kunnen betekenen maar helaas. Toch viel er nog een doelpunt in de eerste helft, Issam werd aangespeeld bij Arc op de achterlijn en dolde twee tegenstanders , zijn voorzet werd door Mo
ingetikt 1-0, en het was rust.

De tweede helft begon en Arc begon te drukken. Ze probeerden via hun behendige vleugelspelertjes aan te vallen en dit gaf al vrij snel succes 1-1.Wij deden zeker nog mee in de tweede helft maar een paar grote kansen die wij kregen in het begin leverde niet de 2-1 op. En dan zul je zien dat de goal via een uitbraak viel bij ons 1-2. Omdat wij voelden dat er zeker meer in zat voor ons gingen wij weer aanzetten ,en de 2-2 hing in de lucht. Arc verdedigde op een gegeven moment met 5 man op de doellijn en wij schoten vier maal van twee meter op hun doel maar de bal raakte steeds een been ,spanning was te snijden. En ja u raadt het al de goal viel bij ons, een snelle counter betekende de onterechte 1-3. Jammer een gelijk spel was verdient geweest maar werd het niet.

Jongens de komende twee weken geef ik training aan jullie dus vroeg naar bed deze week , we gaan er tegen aan ,want als we de komende twee wedstrijden verliezen dan zegt Arjan natuurlijk dat het aan de trainer ligt haha

Arjan veel succes morgen en een voorspoedig herstel !

Marco