9 geslaagde eigen trainers JVTC

In de periode oktober tot en met januari hebben diverse jeugdtrainers van sv DONK o.l.v. Technisch Coördinator Patrick Akerboom deelgenomen aan de KNVB opleiding JVTC (Jeugd Voetbal Trainer Coach). Een heel mooi en leerzaam traject waarbij we op zaterdag 11 februari 9 eigen trainers het KNVB diploma JVTC hebben kunnen uitreiken.
Onze felicitaties gaan uit naar Rik Bogaard, Koen Bogaard, Wessel Akerboom, Justin Vat, Kelvin, Vat, Marvin Vat, Lars Honkoop, Wouter Lubken en Sergiu Dalm !!!
De mogelijkheid om intern op te leiden en deelnemers officieel te kunnen certificeren met een KNVB JVTC diploma past in ons huidige technische beleid. We proberen de opleiding ook op deze manier echt inhoudelijk verder te verbeteren. De KNVB cursus hebben we inhoudelijk gekoppeld aan ons eigen opleidingsplan waardoor we gericht te werk gaan in de context van wat we bij DONK belangrijk vinden. Daarmee kunnen we onze jeugdspelers uiteindelijk nog beter begeleiden en past ook het opleiden van eigen trainers daarin. Deze trainers zijn met de bagage in de cursus nog beter in staat om spelers tijdens trainingen en wedstrijden goed te begeleiden.
We zijn met Patrick na het behalen van zijn HJO-A diploma in staat om binnen onze vereniging deze opleiding te verzorgen en de deelnemers ook zelfstandig te kunnen diplomeren langs de KNVB norm. Met behulp van de cursus – die in de komende periode herhaald zal worden om nog meer eigen trainers in dezelfde basis en langs dezelfde uitgangspunten op te leiden en hen te helpen in hun ontwikkeling – hebben we in onze opleiding weer een verbetering gerealiseerd.
Technische Commissie