555-jaar aan jubilarissen bij DONK

De voetbalvereniging DONK heeft afgelopen zondag 555-jaar aan jubilarissen in het zonnetje gezet. Vele jubilarissen, die respectievelijk 25, 40, 50, 60 en 65 jaar lid zijn van Donk, werden tijdens de Nieuwjaarsreceptie toegesproken door voorzitter Jos van der Sprong. Van der Sprong was overigens zelf ook een van de jubilarissen.

De jubilarissen ontvingen een speldje en een mooie bos bloemen:

25 jaar: Sjors van Hanswijk, Wouter Steenbergen
40 jaar: Wilco Hoonhout
50 jaar: Herman Schippers, Ben Overkamp en voorzitter Jos van der Sprong
60 jaar: Gerard Moons en Ton Bredie
65 jaar: Koos van Duuren, Adrie Verhagen, Sjaak Slootjes

Tevens werden er drie leden benoemd tot Lid van Verdienste, te weten Harry van der Pouw, Marcel van Leeuwen en Michiel Dessing.

Ruud Lubken werd verrast met het ere-lidmaatschap van de vereniging. Lubken is gekozen, omdat hij al vanaf jonge leeftijd actief is geweest in diverse commissies. Zo heeft hij in het bestuur en jeugdbestuur gezeten. Regelt alle zaken rondom de KNVB, heeft een aantal jaren de scheidsrechters voor de jeugd geregeld en draait zo nu en dan ook nog eens een bardienst.

Voorafgaande aan de Nieuwjaarsreceptie, werd de jaarlijkse wedstrijd tussen Oud Donk-Donk 1 gespeeld, uitslag 2-4.

Bron: Gouds Dagblad

De overige foto’s staan in het fotoalbum