2e ronde interne competitie gespeeld

De afgelopen week hebben de teams O12, O18 en O23 weer een wedstrijd gespeeld in de interne competitie. Dit keer was onze tegenstander vv Groeneweg. Op maandag speelde onze O12 een thuiswedstrijd. Een wederom mooie ervaring voor onze jongens, opnieuw op een heel veld spelen. Een deel van de jongens van Groeneweg had die ervaring al, maar DONK kan terugzien op een hele leuke wedstrijd. Uiteindelijk moest de eer net aan Groeneweg gelaten worden (0-1), maar de begeleiders Kelvin, Bas en Jordy konden tevreden zijn. Na de winterstop wacht de volgende uitdaging. Johan bedankt voor het fluiten !!!

De O18 speelde maandag een uitwedstrijd in Zevenhuizen. Een gelijkopgaande eerste helft werd gevolgd door een tweede waarin DONK op een goede manier het verschil maakte. De uitslag was een 1-3 overwinning door 2 goals van Jeffrey Oosterwijk en 1 van Jayson Sriwiran. Marvin en Raymond zagen nog genoeg punten ter verbetering, maar de tevredenheid overheerste.

Tenslotte speelden dinsdag de teams O23 tegen elkaar in Gouda. Een prima wedstrijd van onze jongens. Op een hoog tempo en met een hoge intensiteit werd Groeneweg bestreden. Na een openingsfase met een sterk DONK maar een gevaarlijk counterend Groeneweg, kreeg DONK de controle over de wedstrijd om deze vervolgens niet meer kwijt te raken. Al in de eerste helft de nodige kansen, maar een onscherp vizier tegen een goed verdedigend Groeneweg. In de tweede helft kwam het verschil ook op het scorebord en stond er na 90 minuten een 3-0 als eindstand op het formulier. Doelpunten werden gemaakt door Bas Houdijk (2x) en Wouter Lubken. Een prima wedstrijd in de uitvoering en ook in het resultaat. Sjors bedankt voor het vlaggen en Tijs voor het regelen van de prima arbitrage !!!

Allemaal fijne feestdagen namens de TC.