Indeling kampioenspoule DONK 1 bekend.

De indeling van de kampioenspoule is inmiddels bekend. DONK gaat zich met de volgende 11 tegenstanders meten;
  1. ASC (Oegstgeest)
  2. Blijdorp (Rotterdam)
  3. DIOS (Nieuw Vennep)
  4. HOV-DJSCR (Rotterdam)
  5. MSV’19 (Montfoort)
  6. Nicolaas Boys (Nieuwveen)
  7. RKDES (Kudelstaart)
  8. Slikkerveer (Ridderkerk)
  9. Sporting Leiden (Leiden)
  10. Voorschoten ’97 (Voorschoten)
  11. IJsselmonde (Rotterdam)
Zondag 24 februari staat de eerste speelronde gepland. Er wordt een halve competitie van 11 wedstrijden afgewerkt. DONK heeft daarin het recht om 6x thuis te spelen en 5x uit. Komende week wordt de wedstrijdplanning gemaakt en weten we wie we wanneer treffen en waar. Dan weten we ook tegen welke tegenstander we a.s. zondag mogen starten. Hou daarvoor de website en social media van DONK in de gaten.
Zoals eerder aangegeven promoveren nummer 1 en 2 rechtstreeks naar de 2e klasse. Nummer 3, 4 en 5 spelen een Nacompetitie om te promoveren naar de 2e klasse.
Zondag gaan we dus starten. Helemaal opnieuw, allemaal op 0 en dus hebben alle goede resultaten tot nu toe geen waarde meer in de stand. Laten we de positieve sfeer en kwaliteit in het spel echter vasthouden. Dan blijven de resultaten komen. We roepen alle Donkianen op om vanaf zondag 24 februari onze jongens 11 x naar een overwinning te helpen.