Bardienst dinsdag

Het is alweer een paar weken geleden, dat we het seizoen 2018/19 hebben afgesloten met een geweldige dag vol activiteiten voor de jeugd en een voetbalavond voor de senioren met aansluitend een knalfeest, waarbij de weergoden ons ook nog eens goed gezind waren.

De meesten van ons genieten nu van een welverdiende vakantie, om straks weer uitgerust en vol goede moed aan het werk of naar school te gaan en weer lekker te gaan voetballen.

Achter de schermen wordt er door het bestuur en de trainers alweer hard gewerkt om dit alles te realiseren en zijn de voorbereidingen in volle gang om de start van het seizoen soepel te laten verlopen.

Uiteraard brengt dit de nodige zorgen met zich mee. Zoals u misschien gehoord heeft zijn er diverse mensen eind van het seizoen gestopt met hun vrijwilligersactiviteiten voor onze club.

Dit betekent dat we nog op zoek zijn naar mensen die bepaalde functies kunnen overnemen.

Een van de grootste zorgen is nu de barbezetting op dinsdagavond. Doordat diverse jongens van de selectie ook jeugdtrainer zijn, trainen er op deze avond meerdere groepen. Helaas is er nog niemand, die de bardienst op deze avond wil draaien. Dit betekent dat er na afloop van de training niets te drinken gekocht kan worden en dat men via de kleedkamers het complex moet verlaten. Dit betekent ook, dat straks, tijdens de wintermaanden de ouders, die hun kinderen komen brengen niet lekker warm en droog in de kantine kunnen wachten.

Afgelopen seizoen hebben we dit zelfde probleem gehad op de woensdagavond. Er is toen een poule gemaakt van 4 mensen, die dit op beurten doen, zodat men maar 1 x in de maand bardienst hoeft te draaien. Hoe mooi zou dit zijn, als dit ook voor de dinsdagavond zo geregeld kan worden. Uiteraard mag dit ook met meer dan 4, zodat men minder vaak aan de beurt is. De eindtijd op de dinsdag is meestal rond 23.00 uur, incidentele afwijkingen daar gelaten en aanvangstijd vanaf 18 uur. De avond door twee delen is ook een optie met meerdere mensen.

Wie staat er op en meld zich voor een bardienstje op de dinsdagavond? Het zou toch te gek zijn, als we straks voor een gesloten deur staan?

Misschien wilt u hier tijdens de vakantie eens over nadenken. Vele handen maken immers nog steeds licht werk.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur of de barcommissie.

Namens het bestuur

Karin de Heij